(Foto's: Emile van Aelst)

Wethouder Yvonne van Delft gaf startsein Proefbuurt Diamantplein

Ondernemers in winkelcentrum Diamantplein gaan de komende tijd aan de slag om het winkelcentrum weer levendig en bruisend te maken. Om veel innovatieve ideeën van ondernemers niet te frustreren door ellenlange procedures en regeltjes gaat de gemeente als proef hier soepel mee om. Tijdens een druk bezochte zomermarkt gaf wethouder Yvonne van Delft samen met ondernemer Jean Lamet op een bruisende manier het startsein voor ‘Ondernemen in de Proefbuurt’.

Tijdens de zomermarkt namen de klanten tevens afscheid van Corrie en Hans van Hoven die vanaf dze week met welverdiend pensioen gaan. De zomermarkt werd onder andere opgeluisterd door een optreden van Dameskoor Er welt een Traan, een dansdemonstratie en een levend object van Fields of Wonder.

Als het aan de ondernemers ligt is binnen afzienbare tijd het Winkelcentrum weer net zo bruisend als in haar beginjaren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×