(Foto's: Emile van Aelst)

Cultuur- en Verenigingsmarkt tijdens Het weekend van Voorschoten druk bezocht

De eerste dag van het Weekend van Voorschoten werd druk bezocht. In zowel de Voorstraat als de Schoolstraat stond een informatiemarkt waar verenigingen en culture instellingen zich presenteerden. Winkeliers hadden ook groots uitgepakt met een gezellige braderie. Door het centrum reed voor de kinderen een treintje en op het Treubplein stond een draaimolen. Op 6 verschillende podia gaven muziekverenigingen, bandjes en dansscholen demonstraties. In het kader van Open Monumentendag waren ook diverse monumenten te bezichtigen, zoals bijvoorbeeld de oude tandartspraktijk van Tandarts Bakker in de Voorstraat.

Zondag staat Voorschoten ook nog bol van de activiteiten tijdens de grote jaarlijkse Oldtimerdag op de Voorstraat.

 

Advertentie

Cultuur Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×