(Foto's: Emile van Aelst)

Bijna 2.000 bezoekers op de Open Dag van de Rijnland Route

Er wordt druk gewerkt aan de Rijnland Route. Zowel bij de Vlietlanden als de Ommedijkseweg bij het Valkenburgsmeertje is de omgeving al ingrijpend veranderd. Zaterdag kon het publiek bij het informatiecentrum bij de Vlietlanden een kijkje nemen bij de bouwwerkzaamheden.

Er waren diverse stands/tenten waar uitleg werd gegeven over de voortgang van het project. Het publiek kon ook zien welke archeologische vondsten er tot nog toe gevonden zijn. Voor de kinderen stonden er springkussens en was er geen gewone zandbak, maar een Rijnland Route bouwzandbak.

Bezoekers konden zich opgeven voor een bezoek aan de uitkijktoren, waar ze een mooi uitzicht over een gedeelte van het bouwterrein hadden en uitleg over de werkzaamheden kregen. Bijna 500 bezoekers gingen in kleine groepjes de uitkijktoren op.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×