Artist-impression van de nieuwe CAF-trams van het GVB voor de lijn naar Uithoorn. (Foto: Karel Hoorn).

NVBS-avond in voorschoten over Amsteltram

De afdeling Rijnland van tram- en treinvriendenclub NVBS organiseert op woensdagavond 19 september een avond over de Amsteltram, de nieuwe tramverbinding tussen Amsterdam-Zuid, Amstelveen en Uithoorn. Jan Smit van de vervoerregio Amsterdam komt vertellen over de achtergronden, besluitvorming en aanleg van de nieuwe tramlijn, die in 2023 klaar moet zijn. Het Amsterdamse GVB exploiteert de lijn met nieuwe trams van de Spaanse fabrikant CAF.

De voor iedereen toegankelijke NVBS-avond wordt gehouden in de Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97 in Voorschoten. Aanvang 20.00 uur. Bijdrage in de kosten 2,50 euro voor NVBS-leden, 3,50 euro voor niet-leden. NVBS Rijnland organiseert elk seizoen tien avonden over spoor- en tramonderwerpen. Meer info op nvbs.com.

Advertentie

Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×