(Foto's: J.P. Kranenburg).

Gemeente Leiderdorp en Incluzio tekenen overeenkomst ‘Samen Leiderdorp - een goede basis’

De gemeente Leiderdorp en Incluzio hebben gisteren de uitvoeringsovereenkomst ondertekend voor de opdracht ‘Samen Leiderdorp – een goede basis’. De overeenkomst gaat in per 1 januari 2019. Het gaat om het organiseren van delen van het welzijnswerk in Leiderdorp waaronder in elk geval het ouderen- en jongerenwerk vallen.

Chris de Waard sprak met de Leiderdorpse wethouder Angelique Beekhuizen over de overeenkomst met Incluzio die per 1 januari ingaat.

Ook vluchtelingenondersteuning, delen van de Wet maatschappelijke ondersteuning en het organiseren van activiteiten die bijdragen aan het welzijn van alle inwoners van Leiderdorp worden de komende jaren uitgevoerd door Incluzio. De overeenkomst werd getekend door algemeen directeur Peter de Visser van Incluzio en wethouder Angelique Beekhuizen.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×