Meisje gewond na ongeval met machine in restaurantkeuken Burchtsteeg

14

Vanmiddag rond 14.00 uur is een jonge vrouw zwaargewond geraakt aan haar hand bij een ongeval met een keukenmachine om pasta te maken. Het slachtoffer was aan het werk in een restaurant in de Burchtsteeg in Leiden toen het mis ging. Er werd direct groot alarm geslagen. Politie, brandweer en meerdere ambulances kwamen ter plaatse en ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Die is geland in het Ankerpark. Het slachtoffer is met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen
Leiden Culinair

14 reacties

 1. “een meisje” ik mag hopen dat ze daar geen kinderarbeid hebben en dat het gewoon een VROUW was.

 2. Ik heb al die politieauto’s, ambulances en helicopter gezien en een hele horde agenten en ambulancemedewerkers, die gezellig met elkaar erbij stonden te wachten.
  Het verbaast me dus niks dat ze mensen tekort komenj in de sector als ze met zoveel voertuigen en mensen uitrukken voor een gewonde persoon!

  • Ik hoop maar dat jij het nooit nodig hebt. Maar ik weet zeker dat als jij ooit in nood verkeerd dat deze mensen ook voor jou klaar zullen staan.

   Bij zwaar letsel met beknelling komen alle disciplines aan de orde die op verschillende momenten allemaal hun eigen taak vervullen.

  • You don’t know what happened. Shut the fuck up then! The girl’s arm was stuck in a machine. They needed different kind of forces to help her… she is severely injured, forever.

Je bent nu offline