(Foto's: J.P. Kranenburg).

Morgen open dag bij Brandweer Leiderdorp

In en om de brandweerkazerne aan de Simon Smitweg in Leiderdorp wordt morgen een open dag gehouden. Vanaf 10.00 uur is er van alles te zien en te doen voor bezoekers van alle leeftijden. Ook zijn er spectaculaire demonstraties, waaronder het doven van een vlam in de pan.

Ook zijn er demonstraties op het gebied van hulpverlening, want de brandweer doet uiteraard meer dan alleen brandjes blussen. Voor de kinderen is er een heuse brandweer-speurtocht. Naast het werk van de brandweer zelf, worden er ook activiteiten van andere hulpdiensten onder de aandacht gebracht. Zo zijn er standjes van Burgernet, Hartveilig Wonen en Brandveilig Leven.

De open dag duurt tot 16.00 uur.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×