(foto's: Gerry van Bakel)

Veel animo voor seniorenvoorstelling van de 3 October Vereeniging

Al uren voordat het loket openging in de Stadsgehoorzaal stonden de eerste enthousiaste senioren in de rij voor de Stadsgehoorzaal. Op vertoon van de ledenpas van de 3 October Vereeniging kon je een gratis kaartje halen voor de seniorenvoorstelling die de Vereeniging zondag 30 september organiseert.

Een van de wachtenden in de rij is Esther van Kempen, een geboren en getogen Leidse die de 3 oktoberviering niet gauw links laat liggen. ZIj vindt dat het Leidse feest voor jong en oud is.

Esther van Kempen in gesprek met Gerry van Bakel.

Henny Tolboom weet nog niet goed wat hij kan verwachten van de seniorenvoorstelling, maar heeft er in ieder geval zin in. En dan straks op 2 oktober de stad in voor het feest.

 Henny Tolboom in gesprek met Gerry van Bakel.

Corrie Boehlee van de evenementencommissie van de 3 October Vereeniging is tevreden met de toeloop. Om kwart over elf is de wachtrij weggewerkt en er zijn nog wat kaarten beschikbaar in het winkeltje van het servicepunt dat in de hal van de Stadsgehoorzaal is gevestigd.

Corrie Boehlee in gesprek met Gerry van Bakel.

Donderdag 20 september is de inschrijving voor haring en wittebrood en dan verwacht de 3 October Vereeniging een nog veel grotere toeloop. Inschrijving begint om 16.30 en duurt tot 21.00 uur in De Waag aan de Aalmarkt.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×