(Foto's: Emile van Aelst).

Sate battle bij Koksmes Expert

Na het enorme succes van de spareribs battle afgelopen zomer, organiseert Roderick Rijsdam een grote sate battle voor de deur van zijn zaak aan de Rooseveltstraat. Er hebben zich al ruim 10 deelnemers aangemeld, maar er kunnen er nog wel een paar bij. De sate mag zowel worden voorbereid als a la minute op locatie.

Een deskundige jury zal de sate vanaf 14.00 uur beoordelen. Er zal gejureerd worden op smaak, malsheid, creativiteit en presentatie. In de jury zitten ambassadeur Aziatische TOP gastronomie/Aziatische restaurants Benno R. Renaud, meesterkok en docent aan de ROC Amsterdam Theo van Rensch en Harry Havinga. Prime Minister of Steak bij de Steak Cookoff Association CEO en oprichter van Tony Stone Low & Slow BBQ competition.

De kosten bedragen 15 euro per deelnemer. Dat is inclusief het gebruik van grondstoffen, zoals specerijen, rubs, olie azijn, gebruik van de Big Green Eggs, oven en fornuis. Inschrijven kan op de website van KoksmesExpert. Publiek is ook van harte welkom om gezellig wat te komen drinken en uiteraard te proeven.

 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×