(Foto: DoCoS).

Aanleg nieuw kunstgrasveld DoCoS in volle gang

De aanleg van het nieuwe kunstgrasveld op het terrein van de Leidse voetbalvereniging DoCoS is in volle gang. Deze week wordt veld 2 nog verder afgegraven en volgende week start de opbouw van het nieuwe kunstgrasveld. Het nieuwe veld wordt een duurzame variant dat wordt ingestrooid met Thermoplastisch elastomeer (TPE) in plaats van rubbergranulaat. Dat is minder belastend voor het milieu.

Ook de naastgelegen rugbyvereniging DIOK kan gebruik gaan maken van het veld. Met het extra kunstgrasveld kunnen beide clubs het groeiende ledenaantal opvangen en trainings- en wedstrijdcapaciteit uitbreiden.

Naast het vervangen van het veld, wordt er ook nieuwe LED-verlichting bij het veld aangelegd en worden er nieuwe kleedkamers geplaatst.

 

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×