Scooter en auto botsen op Churchilllaan in Leiden

12

Een scooter en een personenauto zijn gisteravond rond 19.50 uur gebotst op de Churchilllaan ter hoogte van de Voorschoterweg in Leiden. Waarschijnlijk is een van beiden door rood gereden. De scooterrijder raakte lichtgewond maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De Churchilllaan richting de Voorschoterweg werd door het ongeval enige tijd afgesloten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

12 reacties

    • Wat moet er hier gebeuren dan? Het verkeer wordt door middel van verkeerslichten gereguleerd. Je kan maatregelen treffen wat je wilt. Als verkeersdeelnemers maling hebben aan de regels dan voorkom je niets met maatregelen.

    • Marije de Koning

      Als je op de stoplichten let is er daar niet zo veel aan de hand hoor.. alles behalve een onveilige oversteek.. niet alles heeft in die zin met verkeersveiligheid te maken, soms ook me dom handelen

Je bent nu offline