Het Lanyok Trio sluit de avond af met muziek uit de Balkan. (Foto: PR).

Open Podium Leiden-Noord in Buurtcentrum De Kooi

Muziekcentrum Leiden-Noord organiseert binnenkort weer een Open Podium. Het spits wordt ditmaal afgebeten door gitarist Hans Elzinga die meditatieve én stevige gitaarstukken met effecten en looppedaal speelt.

Vervolgens is het de beurt aan de het Oost Europakoor Mila onder leiding Helga Kruse. Daarna komt het Duo No Pasa Nada bestaande uit Leon Yoshun en Guido Lennard die eigen nummers laten horen met tweestemmige zang en gitaar.

De avond wordt afgesloten door het Trio Lanyok dat muziek speelt uit de Balkan met Marjolijn Mellema op viool, Moniek Bollen op accordeon en Pit Hermans op cymbaal.

Het open podium wordt op zaterdag 6 oktober gehouden in Buurtcentrum De Kooi in de Driftstraat 49 . De toegang is gratis. Aanvang 20.15 uur.

De volgende Open Podia zijn 24 november, 26 januari en 17 maart. Wie zelf een keer wil optreden wil optreden kan contact opnemen met Maarten Witkam tel 071-5222798/15219637 of via muziekcentrum_leidennoord@kpnmail.nl.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×