(Archieffoto: Reanne van Kleef).

Taptoe vanavond LIVE op Sleutelstad

Sleutelstad zendt vanavond live de Taptoe uit via Sleutelstad FM, Facebook en op sleutelstad.nl. De live-stream is te volgen vanaf 19.30 uur. In een aaneengesloten stoet door de stad laten de verenigingen van Leiden zich van hun beste kant zien. De start is zoals ieder jaar op de Kaasmarkt. De route gaat via de Hooigracht, de Haarlemmerstraat en de Breestraat naar het monument voor Leidens Ontzet.

Vandaag vanaf 17.00 uur en morgen vanaf 10.00 uur zijn de activiteiten in de stad te volgen via 3 Oktoberradio op Sleutelstad FM en de hele dag door blijf je op de hoogte via sleutelstad.nl en de diverse social media kanalen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×