(Afbeelding: Provincie Zuid-Holland).

Informatie-avond over tunnel Rijnlandroute

De provincie Zuid-Holland organiseert op woensdagavond 10 oktober een informatieavond over de tunnel die onder Voorschoten en het Rijn-Schiekanaal (de Vliet) wordt aangelegd ten behoeve van de Rijnlandroute.

Tijdens de avond kunnen belangstellenden onder andere op een luchtfoto en een dwarsdoorsnede de toekomstige ligging van de tunnel zien. Ook zijn medewerkers van de provincie aanwezig om vragen te beantwoorden.

De avond wordt georganiseerd in het nieuwe informatiecentrum van de RijnlandRoute aan de Rietpolder 19 in Leidschendam en duurt van 19.00 tot 21.00 uur.

Advertentie

Voorschoten RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×