(Foto's: AS Media)

A44 urenlang dicht door ongeluk bij Oegstgeest

De A44 is dinsdagavond urenlang afgesloten geweest door een ongeluk bij Oegstgeest. Bij het ongeluk is een persoon aangereden door een busje. De weg werd in de richting van Amsterdam afgesloten voor onderzoek.

Een traumahelikopter landde op de snelweg om eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur, waarna de weg direct afgesloten werd. De politie heeft het verkeer achter het ongeval vervolgens terug begeleid naar de oprit van Leiden, zodat de weg vanaf daar vervolgd kon worden. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Rond 21.15 uur is de weg weer vrijgegeven.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×