Het Jacques Urlusplantsoen in Leiden Zuid-West. (Foto: Chris de Waard).

Cameratoezicht Jacques Urlusplantsoen verlengd

Burgemeester Lenferink wil het cameratoezicht in het Jacques Urlusplantsoen en de directe omgeving van de flats verlengen. Dat stelt het college voor aan de Leidse gemeenteraad. De camera’s werden in juli 2016 geplaatst als onderdeel van van de integrale aanpak om de leefbaarheid en de veiligheid in het Jacques Urlusplantsoen te vergroten.

Volgens het stadsbestuur heeft dat ertoe geleid dat er een stabiele situatie is ontstaan. Om die stabiliteit te behouden, wil het college de camera’s nog een jaar laten hangen. Daarna kunnen ze waarschijnlijk worden verwijderd.

Advertentie

Leiden Maatschappij Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×