De nieuwe binnenplaats van De Lakenhal wordt straks de ontvangstruimte. Ook is het een plek voor kleine culturele bijeenkomsten. (Foto's: Chris de Waard).

Lakenhal opent met feestweekeinde in juni volgend jaar

Save the Date! In het weekeinde van 15 en 16 juni heropent Stedelijk Museum De Lakenhal na een megaoperatie waarbij de bestaande bouw is gerenoveerd en het museum bovendien flink is uitgebreid met een nieuwe vleugel aan de Lammermarkt. “Het museum wordt dat weekeinde teruggegeven aan het publiek.”

Om het publiek ook een actieve stem te geven heeft het museum een vragenlijst opgesteld waarbij iedereen zijn of haar mening kan geven over tal van aspecten. “In het vernieuwde Museum De Lakenhal bieden we je graag een breed scala aan verrassende, inspirerende activiteiten. Om een relevant en aansprekend aanbod te kunnen (door)ontwikkelen, zijn we heel benieuwd wat jij in het nieuwe museum wilt zien, doen en meemaken.” De antwoorden van het publiek gaat het museum gebruiken bij het vormgeven van het nieuwe publieksprogramma.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×