(Foto's/video: Chris de Waard).

Expositie Kunstverbind in Museum Voorschoten

Zaterdagmiddag werd in Museum Voorschoten het resultaat onthuld van het project ‘Samen Vinden’ van de Stichting Kunstverbind Voorschoten. Walter Stamkart en Michel van Achterberg van die organisatie vertelden gistermorgen al over het project toen ze langskwamen in de radiostudio van Sleutelstad voor een gesprek in het programma Cultuur071.

In ‘Samen vinden’ hebben ouderen en jongeren samen gewerkt aan een speciaal kunstwerk dat eind van de middag door locoburgemeester Marcel Cramwinckel werd onthuld in het bijzijn van een deel van de makers. Dat waren leerlingen van de Nutsschool en bewoners van Adegeest en opa’s en oma’s van de kinderen.

 

Het project is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Voorschoten, Florence en de Haëlla Stichting.

Advertentie

Cultuur Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×