Dronken automobilist uit Oegstgeest veroorzaker dodelijk ongeval A44

Een 32-jarige automobilist uit Oegstgeest wordt ervan verdacht het ongeval te hebben veroorzaakt waarbij twee doden vielen op de A44. De man is aangehouden en bleek was onder invloed van drank en verschillende verdovende middelen, waaronder cocaïne, dit meldt de politie.

Zaterdagavond kwamen bij een ernstig ongeval een 66-jarige man uit Houten en zijn 62-jarige vrouw om het leven, een derde persoon raakte gewond. Het dodelijke ongeluk gebeurde ter hoogte van Nieuw-Vennep. De veroorzaker is na het ongeval weggerend en werd na een zoekactie waarbij onder andere honden werden ingezet door de politie in een weiland gevonden.

Advertentie

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×