(Foto: Politie Leiden).

Douchende winkeldief laat putlucht achter in cellencomplex politie

Afgelopen zondagmiddag werd bij de Albert Heijn supermarkt in de Schoolstraat in Voorschoten een winkeldief op heterdaad betrapt. Hij ging er via de nooduitgang vandoor en vluchtte een woning in. Daar werd hij even later aangehouden. De man had zich verstopt in een kast.

Het bleek te gaan om een 35-jarige man uit Oost-Europa die voor ruim driehonderd euro aan luiers, scheermesjes en doucheproducten had meegenomen.

De winkeldief werd voor enkele dagen ingesloten in het arrestantencomplex van het politiebureau aan de Langegracht in Leiden. Toen hij daar had gedouched, bleek dat hij zich had ontlast in het putje van de doucheruimte. Dat verklaarde de indringende putlucht die uit de doucheruimte kwam.

De agenten hebben bij hun collega’s aangifte van het besmeuren van de douche. De schoonmaakkosten van maar liefst driehonderd euro worden op de verdachte verhaald. Ook wordt hij via supersnelrecht voor de rechter gebracht om zich te verantwoorden voor de beide delicten.

112 Sleutelstad Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×