De Leidse Go Club was ook vertegenwoordigd op de Leidse Sportmarkt in september. (Foto: Emile van Aelst).

Leidse Go Club viert 50-jarig bestaan met weekendtoernooi

De Leidse Go Club viert dit weekend het 50-jarig bestaan met een weekendtoernooi. Zo’n veertig deelnemers hebben zich tot nu toe aangemeld. Het toernooi vindt plaats in PLNT aan de Langegracht 70 in Leiden. De vereniging werd op op 13 oktober 1968 opgericht als tweede Go club in Nederland.

Go is een denksport die je, volgens secretaris Henk van der Wal van de Leidse Go Club, in vijftien minuten kunt leren maar waar je je hele leven mee kunt vermaken. Een sterke top van een 7e Dan en vijf 5e Dan spelers hebben zich inmiddels al aangemeld.

Meer informatie over het toernooi is te vinden op de website van de Leidse Go Club.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×