In juni werd er nog gebouwd aan de Buitenplaats. (Archieffoto: Robbert Beurse).

Zoeterwoude opent Buitenplaats

Op zaterdag 13 oktober wordt de Buitenplaats aan het Veldboeket 1-7 in Zoeterwoude-Dorp officieel geopend. Om 10:30 uur zal burgemeester Liesbeth Bloemen de Buitenplaats feestelijk openen. Inwoners en andere belangstellenden zijn welkom om het gebouw tussen 10:00 en 12:00 uur te bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee.

In de Buitenplaats is sinds het begin van het schooljaar de nieuwe brede basisschool Het Avontuur gevestigd. Het Avontuur ontstond door samenvoeging van De Westwoud, Corbulo en Klaverweide school. Daarnaast biedt het een plek aan het CJG Zoeterwoude, Kinderopvang SKZ en de Bibliotheek Rijn en Venen.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×