Zoeterwoude opent Buitenplaats

Op zaterdag 13 oktober wordt de Buitenplaats aan het Veldboeket 1-7 in Zoeterwoude-Dorp officieel geopend. Om 10:30 uur zal burgemeester Liesbeth Bloemen de Buitenplaats feestelijk openen. Inwoners en andere belangstellenden zijn welkom om het gebouw tussen 10:00 en 12:00 uur te bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee.

In de Buitenplaats is sinds het begin van het schooljaar de nieuwe brede basisschool Het Avontuur gevestigd. Het Avontuur ontstond door samenvoeging van De Westwoud, Corbulo en Klaverweide school. Daarnaast biedt het een plek aan het CJG Zoeterwoude, Kinderopvang SKZ en de Bibliotheek Rijn en Venen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline