(Foto's: Emile van Aelst)

VTV centrum Leiden, voorheen Club 58 vierde 60 jarig bestaan

VTV Leiden vierde zondagmiddag groot feest in Scheltema. Zestig jaar geleden werd het VTV in Leiden opgericht en vandaag de dag is de organisatie nog steeds actief om mensen met een beperking uit Leiden en de regiogemeenten  een leuke vrijetijdsbesteding te geven.

Wekelijks bezoeken circa 750 deelnemers een of meer activiteiten bij het VTV. Na een roerige en onzekere periode omtrent onder andere de bijdragen uit de regiogemeenten, is het nu weer relatief rustig en kan het VTV voorlopig voort blijven bestaan.

Er werd zondag kort stil gestaan bij de reorganisatie en de problemen rond het voortbestaan, maar het belangrijkste was een gezellig feest voor de honderden bezoekers van VTV Leiden. Verschillende DJ’s en zanger Arie Nijgh zorgden er voor dat de deelnemers van VTV Leiden een onvergetelijke feestmiddag hadden.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×