VTV centrum Leiden, voorheen Club 58 vierde 60 jarig bestaan

1

VTV Leiden vierde zondagmiddag groot feest in Scheltema. Zestig jaar geleden werd het VTV in Leiden opgericht en vandaag de dag is de organisatie nog steeds actief om mensen met een beperking uit Leiden en de regiogemeenten  een leuke vrijetijdsbesteding te geven.

Wekelijks bezoeken circa 750 deelnemers een of meer activiteiten bij het VTV. Na een roerige en onzekere periode omtrent onder andere de bijdragen uit de regiogemeenten, is het nu weer relatief rustig en kan het VTV voorlopig voort blijven bestaan.

Er werd zondag kort stil gestaan bij de reorganisatie en de problemen rond het voortbestaan, maar het belangrijkste was een gezellig feest voor de honderden bezoekers van VTV Leiden. Verschillende DJ’s en zanger Arie Nijgh zorgden er voor dat de deelnemers van VTV Leiden een onvergetelijke feestmiddag hadden.

Delen

1 reactie

  1. Fred Beerenfenger op

    Een hartekreet aan B&W …… verlies VTV en de prachtige doelgroep niet uit het oog. Dit hoort bij Leiden. Hou ze in huis!!!!

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline