Twee weken geleden werden er in Leiden ook al opnames gemaakt voor de nieuwe Baantjer film. Toen werd een stukje Leiden omgebouwd tot Amsterdamse Wallen. (Foto's: Emile van Aelst).

Stoere mannen gezocht voor opnames Baantjer in Leiden

Voor nieuwe opnames van Baantjer in Leiden is castingsbureau MULTA Casting op zoek stoere mannen. De opnames vinden plaats op 29 oktober vanaf 07.00 uur. De mannen moeten naast acteurs als Waldemar Torenstra en Tycho Gernandt figureren als krakers, ME’ers of agenten. Twee weken geleden werden er in Leiden ook al opnames gemaakt voor de nieuwe film. Toen werd onder andere de Dullebakkersteeg omgebouwd tot een stukje Amsterdamse Wallen.

Stoere mannen die willen figureren kunnen zich aanmelden door een e-mail met gegevens, telefoonnummer en recente foto te sturen naar info@multacasting.nl met het onderwerp ‘Stoer’. Er is een vergoeding van 40,00 euro beschikbaar.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×