(Foto's: AS Media).

Snorscooter botst op Hooibaal in Zoeterwoude

Twee mensen op een snorscooter zijn zaterdagavond met de schrik vrijgekomen toen ze rond 22.50 uur op het fietspad langs de Broekweg in Zoeterwoude tegen een hooibaal aanreden. De hooibaal was op de onverlichte weg in het buitengebied niet te zien.

Het is een raadsel waarom de hooibaal op de weg lag. Mogelijk is deze bij een transport op de weg gevallen, maar ook wordt niet uitgesloten dat onbekenden de baal hooi moedwillig op de weg hebben geduwd, De politie heeft de baal van het fietspad in de sloot geduwd om nieuwe ongelukken te voorkomen.

Advertentie

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×