Drugsdealers opgepakt in Leiden-Noord

9

De afgelopen maanden kreeg de politie in Leiden Noord meerdere meldingen over drugsdealers die actief zouden zijn in de wijk. Afgelopen dinsdag zijn agenten van bureau Kooilaan in de wijk op onderzoek gegaan. “Dit resulteerde in vier aanhoudingen op de aangegeven overlastplekken,” meldt de politie via Facebook.

Alle vier de verdachten waren in het bezit van drugs. Twee van hen worden ervan verdacht dat ze ook in harddrugs handelen. Het gaat daarbij om een 21-jarige Rotterdammer en een 27-jarige Leidenaar. Ze zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Delen

9 reacties

 1. Hans Abspoel

  Goh … het gaat weer over kilo’s dope ?? Pak verdomme de producenten en importeurs en wij weten wie het zijn ,, Jawel die mafkezen in dure BMW’s en Mercede’s riant gevestigd in villa’s te Wassenaar Aerdenhout en Blaricum ,, Vinkeveen Loosdrecht ga zo maar door .. maar die durven we niet aan te pakken , te veel geld en economische belangen !!

  • U vergeet bewijs aan te leveren voor uw grote woorden.
   ‘Importeurs’ van synthetische drugs? Nederlandse producenten (die afstort van vaten in de natuur, die brandende bussen in Brabantse woonbouwwijken onlangs, weet u wel?) bedienen een groot deel van de wereldmarkt!
   Angst voor de dames of heren producent, terwijl Ze (u weet wel: ‘Ze’ die het altijd gedaan hebben in teksten zoals die van u) ‘wij’ (wie: u?) weten wie het zijn? Het gaat om het verzamelen van voldoende bewijs voor een strafzaak met kans van slagen.
   Tot slot zeurt u in het overbekende register van de kleine krabbelaars die gepakt wordt (in eerdere linksere tijden ‘de kleine man’ genaamd, nu de ‘gewone’ Nederlander/het ‘volk’) terwijl de hoge heren de hand boven het hoofd gehouden wordt.
   Overmatig cliché’s herhalen maakt ze niet waar maar versterkt de onbescheidenheid.

Je bent nu offline