(Foto's: Chris de Waard).

Leimundo neemt nieuw schoolgebouw in gebruik

Voor de laatste keer gingen de leerlingen van de Leidse basisschool Leimundo vanmorgen naar hun oude school aan de Telderskade. Bij die voormalige Teldersschool, de naam Leidmundo werd aan het begin van het schooljaar al ingevoerd, verzamelden ouders en leerlingen voor een korte wandeling van het oude gebouw naar de nieuwe school aan het Kiljanpad even verderop.

Chris de Waard liep vanmorgen mee van het oude naar het nieuwe schoolgebouw en sprak met directeur Babette van Leeuwen, coördinator internationalisering Patrick Geirnaert, enkele leerlingen en PvdA-raadslid Martijn Otten die het lintje mocht knippen.

In de nieuwbouw heeft ook een andere Leidse basisschool een nieuwe plek gekregen. Het gaat om de Daltonschool die nu De Ley heet. Ook de Leistroom, een vestiging van de Stichting Peuterspeelzalen Leiden, heeft een plekje in het nieuwe gebouw.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×