(Foto's: AS Media).

Vijf auto's in beslag genomen bij verkeerscontrole in Leiderdorp

Bij een grote verkeerscontrole in Leiderdorp heeft de politie vijf voertuigen in beslag genomen en voor meer dan 10.000 euro aan openstaande boetes geïnd. Ook werden er elf bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden, het niet dragen van een veiligheidsgordel en door rood rijden.

Bij de controle die tussen 14.00 uur en 21.00 uur werd gehouden langs de Engelendaal werd ook nog een bestuurder betrapt voor het rijden onder invloed van drugs. Ook beschikte de bestuurder niet over een rijbewijs. Omdat het al de tweede keer was dat de man hiervoor werd aangehouden, werd ook zijn auto in beslag genomen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×