(Foto: PR).

Zeemanskoor Rumor di Mare start serie open podium-avonden

Goed nieuws voor iedereen die (sea)folk of shantymuziek maakt. “Of iets dat daar in de buurt komt, zoals klezmer of luisterliedjes”, zegt Egon Snelders van de jubileumcommissie van het zeemanskoor. Rumor di Mare start namelijk met Café Rumor, een open podium voor iedereen die ook eens wil optreden met dit soort repertoire. Het open podium wordt georganiseerd als opwarmer voor het jubileumjaar 2019 van Rumor di Mare. Het koor bestaat dan 25 jaar.

Op 18 november wordt het eerste Café Rumor met Folk & Sea Songs gehouden in Grand-Café De Burcht. Dan treden ‘Er Welt een Traan’, ‘Sheperd’s Pie’, ‘Seyl & Treyl’, ‘Peer van de Burgh’, ‘Carin Greve’ (van de groep Clachan), ‘Judien Luinenburg’ (van de groep Sonero), ‘Act of Mutiny’ en ‘Leon Algra’ op.

Café Rumor begint 18 november om 15.00 uur, de toegang is gratis. Als het goed bevalt volgen er in 2019 meerdere edities. Aanmelden voor deelname aan het open podium kan via jubileum@zeemanskoorrumordimare.nl. Vanwege de omvang van de zaal is er ruimte voor groepen van maximaal zes personen.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×