Muziekliefhebber, organisatietalent en toe aan een nieuwe uitdaging? Werfpop zoekt een voorzitter. (Foto: Emile van Aelst).

Werfpop zoekt nieuwe bestuursleden

Het gratis festival Werfpop is op zoek naar vers bloed. Voor zowel het voorzitterschap, als voor de functie secretaris zijn vacatures die de organisatie de afgelopen maanden niet wist in te vullen. Scheidend voorzitter Jeroen van der Lippe hoopt dat nu de vacatures ook in bredere bekend gemaakt worden, zich kandidaten zullen melden.

Werfpop bestaat sinds 1982 en wordt sindsdien elk jaar begin juli georganiseerd. Sinds 2003 in de Leidse Hout, waar het festival zich ontwikkelde tot een happening waar tegenwoordig elk jaar meer dan 20.000 bezoekers op af komen.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×