Werfpop zoekt nieuwe bestuursleden

Het gratis festival Werfpop is op zoek naar vers bloed. Voor zowel het voorzitterschap, als voor de functie secretaris zijn vacatures die de organisatie de afgelopen maanden niet wist in te vullen. Scheidend voorzitter Jeroen van der Lippe hoopt dat nu de vacatures ook in bredere bekend gemaakt worden, zich kandidaten zullen melden.

Werfpop bestaat sinds 1982 en wordt sindsdien elk jaar begin juli georganiseerd. Sinds 2003 in de Leidse Hout, waar het festival zich ontwikkelde tot een happening waar tegenwoordig elk jaar meer dan 20.000 bezoekers op af komen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline