(Afbeelding: Gemeente Voorschoten).

Gemeente Voorschoten organiseert thema-avond over vergroening

Meedoen met groen. Dat is het thema van de bijeenkomst die het Wijkmanagement van de gemeente Voorschoten op woensdag 28 november organiseert. Iedereen die interesse heeft het groener maken van tuin, buurt of wijk is welkom.

Op het programma staat onder meer:
• Adoptiegroen hoe werkt dat?
• Snoeien en bloeien. Tips voor de tuin
• Steenbreek; Door tegels uit de tuin te halen wordt de tuin groener. Dat heeft veel voordelen.
• In de buurt aan de slag met de tuin. Wat zijn de mogelijkheden?
• Informatie over fonds 1818, Kern met Pit en Verrijk je buurt.

Het Wijkmanagement organiseert onder de naam Samen zijn we Voorschoten verschillende bijeenkomsten om inwoners, buurten en wijken en organisaties met elkaar te verbinden. De avond vindt plaats in activiteitencentrum De Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97 Voorschoten. Het programma begint om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. Vanaf 18.30 uur staat de koffie klaar.

Wie meer wil weten over groen of het leuk vindt om mensen te ontmoeten om samen met initiatieven voor de buurt aan de slag te gaan, kan zich aanmelden door een mail te sturen naar wijkmanagement@voorschoten.nl.

Advertentie

Duurzaamheid Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×