Voor de vierde keer in enkele jaren tijd is de nachtwinkel in de Flemingstraat overvallen. (Archieffoto: AS Media).

Nachtwinkel Flemingstraat weer overvallen

De nachtsupermarkt in de Flemingstraat bij de Willem de Zwijgerlaan is afgelopen nacht rond middernacht overvallen. Twee mannen eisten onder dreiging van een steekwapen geld van een medewerker in de winkel. De medewerker belde na de overval direct de politie. Hij raakte niet gewond.

Na de overval renden de twee met buit weg richting de Kooilaan. Toegesnelde agenten zagen twee personen over de Driemanschapskade rennen en zetten de achtervolging in en hielden de twee uiteindelijk aan in de Koningstraat. Het gaat om een 18-jarige Leidenaar en een 19-jarige jongeman uit Den Haag. Bij de aanhouding trok een agent zijn dienstwapen en richtte het op een van de verdachten.

In de nachtwinkel vonden agenten een steekwapen. De twee zitten vast en worden gehoord.

Iets gezien of gehoord?
Wie getuige was van de overval op de nachtwinkel in de Flemingstraat of in de omgeving iets verdachts heeft gezien of gehoord, wordt verzocht te bellen met de districtsrecherche Leiden via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×