(Foto: Politie).

Arrestatieteam pakt kopstuk criminele motorbende op bij inval in Leiden

Arrestatieteams van de politie hebben vanmorgen in alle vroegte invallen gedaan in Leiden en Mijdrecht. Daarbij zijn twee kopstukken aangehouden van motorclub Caloh Wagoh. Deze zogenaamde Outlaw Motorcycle Gang staat bekend om hun ondermijnende criminele activiteiten en gewelddadig optreden. Het aangehouden tweetal wordt verdacht van lidmaatschap van een criminele organisatie. De twee verdachten, 48 en 70 jaar oud, zijn ingesloten voor verhoor. Zij zitten in volledige beperkingen.

Naast de twee aanhoudingen deed de politie op veertig locaties verspreid over het land doorzoekingen in verband met een grootschalig onderzoek naar ondermijnende criminaliteit. Bij de doorzoekingen werden eenheden ingezet van de politie Den Haag, Midden Nederland, Rotterdam, Amsterdam en Oost Nederland. Op meerdere locaties zijn daarbij arrestatieteams ingezet. De acties worden gecoördineerd door de Eenheid Den Haag.

Later meer informatie
Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang. Om die reden wil de politie op dit moment verder geen inhoudelijke informatie delen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×