Sinterklaas en burgemeester Liesbeth Bloemen. (Foto's: Robbert Beurse en Annan Verboom).

Sinterklaas reist per auto en bus door Zoeterwoude

Dat Zoeterwoude-Rijndijk de laatste plek in de regio was waar Sinterklaas zaterdagmiddag rond 14:00 uur aan zou komen was bekend. Dat hij niet per boot, of te paard zijn opmars zou maken, maar gewoon bus 169 zou pakken was voor iedereen een grote verassing. Andere jaren neemt de Sint ook de boot naar de Rijndijk. Maar wegens werkzaamheden was de vertrouwde haven niet beschikbaar.

Eerder op de dag kwam de Goedheiligman per boot aan op de Miening in Zoeterwoude-Dorp. Samen met burgemeester Liesbeth Bloemen verplaatste hij zich in een cabriolet naar het Dorpsplein waar hij de kinderen uit het dorp ontving.

Verslag van de intocht van Sinterklaas in Zoeterwoude-Dorp

Geplaatst door Sleutelstad op Zaterdag 24 november 2018

Daarna bleek hij samen met zijn pieten de bus naar Zoeterwoude-Rijndijk te hebben genomen waar hij in de Eendenkooi werd getrakteerd op een kleur-, sport- en spelmiddag. Uiteraard was er ook de gelegenheid om met de Sint op de foto te gaan.

Verslag van de intocht van Sinterklaas in Zoeterwoude-Rijndijk

Geplaatst door Sleutelstad op Zaterdag 24 november 2018

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×