(Foto: Politie).

EVA-team politie houdt drie mannen aan

Een speciaal team van de politie-eenheid Den Haag heeft afgelopen week drie mannen aangehouden die allemaal nog een gevangenisstraf moesten uitzitten. Een aanhouding vond plaats in Leiden, twee andere in Den Haag.

Op donderdagochtend 22 november hield het EVA-team (Executie Vonnissen Afgestraften) in Leiden een 22-jarige man aan die  was veroordeeld tot 79 dagen gevangenisstraf voor openlijk geweld tegen personen. De man probeerde te vluchten maar werd uiteindelijk toch worden aangehouden.

In Den Haag ging het om een man die al in 2009 was veroordeeld tot een celstraf en het terugbetalen aan de overheid van 15.000 euro en een 31-jarige man aan die gesignaleerd stond voor de uitlevering aan Polen in verband met het overtreden van de Opiumwet.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×