Zanger Ed Citroen vanavond even terug in Voorschoten: The Policed treedt op

Vanavond staat oud-Voorschotenaar Ed Citroen op de planken in het Cultureel Centrum. Met zijn tributeband The Policed brengt Citroen alle hits van The Police ten gehore.

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen Outlandos d’Amour, Regatta de Blanc en die eerste verrassend klinkende singles; Roxanne, Message in a Bottle, Can’t Stand Losing You en So Lonely.

Het is inmiddels tien jaar geleden dat de echte The Police hun reunion tour afsloot. Tributeband ‘The Policed’ brengt met drie getalenteerde muzikanten, Eddie Lemon (zang/bas) Barth de Klerk (gitaar/zang) en Kees de Jong (drums/percussie die energie, muzikaliteit en dynamiek terug op het podium.

Zanger/bassist Eddie Lemon speelde ooit in Paradiso samen met Sting ‘Messsage in a Bottle’, ‘You can do my job now’, was het commentaar van Sting.

Met deze sterke stemgelijkenis, een indrukwekkende podium opstelling en die typisch kenmerkende instrumenten en sound van The Police brengt deze fantastische act alle hits van deze legendarische band vol enthousiasme weer tot leven. Voor iedereen die begin jaren tachtig tiener was… en hun kinderen.

Locatie: Cultureel Centrum Prinses Marijkelaan 4 Voorschoten.
Datum: 1 december 2018
Aanvang: 20.00 uur
Einde: 23.00 uur
Tickets 10 euro (+ 1,78 servicekosten).
Info en tickets op: www.rockinCC.nl of aan de zaal

Cultuur Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×