Piet Martino en Magic Piet krijgen alle kinderen en zelfs de Sint aan het zingen in de Waag (foto's: Gerry van Bakel)

Laatste dag Huis van Sinterklaas in de Waag

Het heerlijk avondje moet nog komen, maar de Huis van Sinterklaas in de Waag is vandaag voor de laatste maal te bezichtigen. Op 24 november namen Sinterklaas en de Pieten hun intrek in het Huis in de Waag zoals je als sinds jaar en dag gewend zijn. Vanavond gaan ze op pad voor een laatste schoenenronde en natuurlijk pakjesavond zelf op 5 december.

Sinterklaas heeft duizenden kinderen de hand geschud, de postpiet heeft alle brieven in ontvangst genomen – en je kunt nog steeds een brief naar Sint sturen. Post voor de Sint komt altijd aan. Nog een keer een middag meedansen en zingen en dan is het weer een heleboel nachtjes slapen.

En zoals de muziekpiet zegt, je bent pas echt in het Huis van Sinterklaas geweest als je pepernoten hebt geproefd, als je het schip hebt bestuurd en als je in het bed van de pieten hebt geslapen. Grijp je kans. Tot 17.00 uur vanmiddag geopend.

Een reportage vanuit het Huis van Sinterklaas van Gerry van Bakel.

 

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×