(Foto's: AS Media).

Moeder en kind aangereden op Laan van Ouderzorg

Op de Laan van Ouderzorg in Leiderdorp is gisteravond rond 19.15 uur een moeder met kind van de fiets gereden door een automobiliste. Het ging mis op de kruising met de Van Poelgeestlaan. Moeder en kind zijn in de ambulance nagekeken, waar bleek dat beiden ongedeerd waren gebleven. Het kindje kreeg van de politie een traumabeertje voor de schrik.

De vrouw die de aanrijding veroorzaakte werd een blaastest afgenomen. Dat is op zich standaardpraktijk, maar toen ze de test na drie pogingen nog niet had volbracht, werd ze meegenomen naar het politiebureau waar verder onderzoek is gedaan.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×