Odessa Leiden wordt Club Jaune

Op 17 januari verandert Odessa Leiden officieel in Club Jaune. Eigenaar Bert Jansen ziet het helemaal zitten met het nieuwe concept waarbij veel exclusieve feestjes met dj’s en live muziek de boventoon gaan voeren. Bijzonder is dat je in principe uitgenodigd moet worden om lid te worden. Pas dan kan je naar een van de ledenfeesten.

Het wordt niet alleen feesten bij Club Jaune. Overdag is de ruimte van maandag tot en met vrijdag vanaf 4 februari beschikbaar als studieplek. Op zaterdag gaat Club Jaune overdag open tot 20.00 uur als plek om te borrelen.

Het eerste feest wordt overigens al eerder georganiseerd. Tijdens de jaarwisseling trapt Club Jaune af met studentenfeest SoWieSo Oud en Nieuw.

Advertentie

Cultuur Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×