Odessa Leiden wordt Club Jaune

5

Op 17 januari verandert Odessa Leiden officieel in Club Jaune. Eigenaar Bert Jansen ziet het helemaal zitten met het nieuwe concept waarbij veel exclusieve feestjes met dj’s en live muziek de boventoon gaan voeren. Bijzonder is dat je in principe uitgenodigd moet worden om lid te worden. Pas dan kan je naar een van de ledenfeesten.

Het wordt niet alleen feesten bij Club Jaune. Overdag is de ruimte van maandag tot en met vrijdag vanaf 4 februari beschikbaar als studieplek. Op zaterdag gaat Club Jaune overdag open tot 20.00 uur als plek om te borrelen.

Het eerste feest wordt overigens al eerder georganiseerd. Tijdens de jaarwisseling trapt Club Jaune af met studentenfeest SoWieSo Oud en Nieuw.

Delen

5 reacties

  1. Eens Odessa altijd Odessa. ‘Jaune’ zegt mij niets of het moet een prijsvechter in de luchtvaart zijn, ik geloof een dochteronderneming van Air France. Laat Odessa zijn karakter niet, nergens en nooit verlezen!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline