Leids Ketel Curling Toernooi op ijsbaan Nieuwe Rijn

Centrum Management Leiden organiseert op dinsdag 18 december het eerste ‘Leids Ketel Curling Toernooi’ op de ijsbaan op de Nieuwe Rijn. Aanmelden voor het evenement op de grootste drijvende ijsbaan van Nederland kan tot en met zondag. Er kunnen maximaal 24 teams meedoen.

Een team bestaat uit vier tot zes leden. Meedoen kost 50,00 euro per team. Het toernooi wordt gehouden op 18 december van 18:00-21:00 uur. Bij veel inschrijvingen wijkt de organisatie mogelijk uit naar maandagavond 17 december. Na de inschrijfperiode worden de spelregels en het wedstrijdschema gedeeld.

De ijsbaan op de Nieuwe Rijn is vanaf komende zaterdag te bezoeken.

 

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×