Meerkamerappartementen DUWO bij Meelfabriek uitzondering

De 58 appartementen aan de Waardgracht en de Looiersgracht op het terrein van De Meelfabriek die gisteren feestelijk door DUWO in gebruik zijn genomen, zijn bijzonder. “Normaal bouwen we dit type woningen niet voor studenten,” zei voorzitter Heleen de Vreese van de Raad van Bestuur van DUWO. Eigenlijk zijn ze te duur voor de studentenhuisvester die doorgaans kiest voor het realiseren van kleinere kamers.

Leiden heeft voor de komende jaren een behoefte geïnventariseerd van zo’n 2700 extra studentenkamers. Dat aantal is ook opgenomen in het coalitieakkoord. Belangrijke aantallen worden de komende tijd gerealiseerd in de Lammenschansdriehoek en het Leiden Bio Science Park.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×