Scooter aangereden op oversteekplaats Wassenaarseweg

7

Op de Wassenaarseweg in Leiden zijn donderdagmiddag een moeder en dochter op de scooter geschept door een auto. Dit gebeurde op een fietsersoversteekplaats. De moeder is in de ambulance nagekeken en voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De dochter hoefde niet naar het ziekenhuis. De scooter raakte flink beschadigd.

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

7 reacties

  1. Liselotte Rambonnet

    Dit is inderdaad al jarenlang een onveilige verkeerssituatie! Ik heb zelf
    ook als fietser een keer meegemaakt dat een auto me lichtjes tikte en een andere fietser later op de dag minder geluk had… Sindsdien fiets ik zeker niet meer door zonder oogcontact te hebben gemaakt met de automobilisten.

    Zou zeker goed zijn als de gemeente dit punt en de dichtstbijzijnde rotonde onderzoeken en verbeteren!

Je bent nu offline