Automobilist ramt pui winkelcentrum Stevensbloem

58

Een automobilist die rond het middaguur wilde parkeren op een invalidenparkeerplaats bij winkelcentrum Stevensbloem in de Leidse Stevenshof, heeft voor flink wat ravage gezorgd. De man trapte hard op het gaspedaal waardoor zijn auto naar voren schoot, dwars door de pui van de toegang naar de woningen boven de winkels.

Geen gewonden
Wonder boven wonder raakte niemand gewond, want de auto vloog tussen het winkelend publiek over de stoep. Ook de bestuurder zelf bleef ongedeerd. Na het rammen van de gevel zette de man zijn auto in de achteruit en ramde nog een geparkeerde auto op het parkeerterrein.

VVD-raadslid Frederik Zevenbergen zag het allemaal voor zijn ogen gebeuren en haastte zich om de sleutel uit het contact te halen en zo erger te voorkomen: “Daarvoor moest ik wel voor de auto langslopen, maar dat heb ik toch maar gedaan,” aldus een opgeluchte Zevenbergen.

Delen

58 reacties

 1. Patricia Emily

  sorry hoor maar zo iemand hoort gewoon niet meer achter het stuur te zitten levensgevaarlijk gelukkig geen gewonden die gene had zo iemand dood kunnen rijden

  • Moeilijk he Nederlands…….Het moet zijn de Tering het is de naam van een ziekte dus met een hoofdletter, of te wel Tubercelose. Fijne verwensing, schelden met Kanker mag niet niet netjes maar dit dan wel.

  • Eus de Watergeus op

   Dat vraag ik mij ook af. Dit zijn reacties van mensen die het artikel delen op Facebook. Waar delen alleen onnodige berichten oplevert, zijn veel andere berichten vanaf Facebook typisch dom en kortzichtig. Dat komt deels doordat Facebookgebruikers in eerste instantie alleen maar de titel van het artikel zien en reageren zonder het artikel zelf te openen.
   .
   Ik vraag mij serieus af of het wel helemaal AVG is dat Sleutelstad facebookreacties inspoelt op de site terwijl die mensen zich daar niet bewust van zijn. Maar aan de andere kant, als je Facebook gebruikt is je privacy sowieso kapot.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline