(Foto's: Frederik Zevenbergen).

Automobilist ramt pui winkelcentrum Stevensbloem

Een automobilist die rond het middaguur wilde parkeren op een invalidenparkeerplaats bij winkelcentrum Stevensbloem in de Leidse Stevenshof, heeft voor flink wat ravage gezorgd. De man trapte hard op het gaspedaal waardoor zijn auto naar voren schoot, dwars door de pui van de toegang naar de woningen boven de winkels.

Geen gewonden
Wonder boven wonder raakte niemand gewond, want de auto vloog tussen het winkelend publiek over de stoep. Ook de bestuurder zelf bleef ongedeerd. Na het rammen van de gevel zette de man zijn auto in de achteruit en ramde nog een geparkeerde auto op het parkeerterrein.

VVD-raadslid Frederik Zevenbergen zag het allemaal voor zijn ogen gebeuren en haastte zich om de sleutel uit het contact te halen en zo erger te voorkomen: “Daarvoor moest ik wel voor de auto langslopen, maar dat heb ik toch maar gedaan,” aldus een opgeluchte Zevenbergen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×