Auto over de kop de struiken in bij ongeval op Vrijheidslaan

12

Een automobilist is afgelopen nacht op de Vrijheidslaan uit de bocht gevlogen. Hij kwam met zijn auto twee meter lager ondersteboven in de struiken terecht. Wonder boven wonder bleef iedereen daarbij min of meer ongedeerd. Er zaten drie mensen in de auto van wie er een een wondje aan zijn hand had en twee klaagden over pijn in hun nek. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. “We hebben echt een engeltje op onze schouder gehad,”zei een van de inzittenden nadat iedereen veilig uit het voertuig was geklommen.

Deze diashow vereist JavaScript.

De auto miste bij het ongeluk op een haar na een grote lantaarnpaal en kwam onderaan de struiken tegen het hek van de parkeerplaats van een bedrijf tot stilstand. De betrokkenen konden achteraf lachen om het incident, maar dat kunnen ook zenuwen zijn geweest. Nadat het voertuig was geborgen, vroegen ze de politie om een groepsfoto te maken.

Hoe het voertuig uit de bocht kon vliegen is niet bekend. De bestuurder verklaarde tegenover de politie niet harder dan 50 kilometer per uur te hebben gereden.

Delen
Leiden Culinair

12 reacties

 1. Chauffeur verklaard niet harder dan 50 te hebben gereden. Als ik de foto’s bekijk is hij vanaf de Herenstraat gekomen naar de Vrijheidslaan. Dat is een hele flauwe bocht en daar vlieg je niet uit met 50 km/u.

  • Tenzij er iets op de weg lag of de banden niet goed waren of er iets met de stuurvoorziening is gebeurd of misschien was het glad of misschien is er iets anders aan de hand geweest wat u niet van de foto’s kunt afleiden.

 2. Iedereen liegt tegenover de politie over de gereden snelheid. Tel er maar 10 tot 20 km bij op….
  Knappe jongen om bij lage snelheid zo’n ongeluk te veroorzaken!

 3. Schudthethoofd op

  Lamzak. Publieke diensten mogen de rotzooi weer opruimen die je zelf hebt veroorzaakt. En dan nog staan lachen ook en een groepsfoto vragen. Hoeveel hersens heb je dan en hoeveel opvoeding heb je meegekregen?

  • Ook ik kan hierover slechts het hoofd schudden. Wordt die idiote lamzak de rekening gestuurd? Wordt zijn rijbewijs afgepakt?

 4. Je zal daar maar lopen of fietsen als zo’n lamlul daar komt “aantuffen” met -50….
  Het is een zeer ruime bocht en ook zeer overzichtelijk. Als je dan op die plek ondersteboven terecht komt was je niet bezig als deelnemer aan het verkeer.

Je bent nu offline