(Foto's: Regio15).

Auto over de kop de struiken in bij ongeval op Vrijheidslaan

Een automobilist is afgelopen nacht op de Vrijheidslaan uit de bocht gevlogen. Hij kwam met zijn auto twee meter lager ondersteboven in de struiken terecht. Wonder boven wonder bleef iedereen daarbij min of meer ongedeerd. Er zaten drie mensen in de auto van wie er een een wondje aan zijn hand had en twee klaagden over pijn in hun nek. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. “We hebben echt een engeltje op onze schouder gehad,”zei een van de inzittenden nadat iedereen veilig uit het voertuig was geklommen.

De auto miste bij het ongeluk op een haar na een grote lantaarnpaal en kwam onderaan de struiken tegen het hek van de parkeerplaats van een bedrijf tot stilstand. De betrokkenen konden achteraf lachen om het incident, maar dat kunnen ook zenuwen zijn geweest. Nadat het voertuig was geborgen, vroegen ze de politie om een groepsfoto te maken.

Hoe het voertuig uit de bocht kon vliegen is niet bekend. De bestuurder verklaarde tegenover de politie niet harder dan 50 kilometer per uur te hebben gereden.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×