Singelloop 2018 (foto: archief/Emile van Aelst)

Singelloop zoekt goede doelen voor editie 2019

De jaarlijkse Singelloop is een van de Leidse loopuitdagingen. Iedereen die hardloopt in de regio, moet op zijn minst een keer het rondje om de Leidse binnenstad hebben volbracht en veel lopers keren jaar op jaar terug. Elk jaar levert de Singelloop ook een mooi geldbedrag op dat organisator het Leidsch Dagblad graag weggeeft aan een handvol goede doelen. Voor de komende editie is de krant nog op zoek naar kandidaatdoelen.

“Natuurlijk kunnen we ook zelf wel een aantal doelen bedenken,” zegt Gert-Jan van Geen van het Leidsch Dagblad, “maar we horen graag wat anderen een goed doel vinden voor de Singelloop.” Tot 6 januari kunnen mensen een goed doel indienen bij de organisatie van de Singelloop. Wie kans wil maken moet wel even de moeite nemen een degelijk ‘bidbook’ in te sturen, vervolgt Gert-Jan van Geen. Er wordt overigens geen geld uitgekeerd, het moet gaan om iets dat een vereniging, organisatie of instelling wil aanschaffen. Vorig jaar heeft de Singelloop bijvoorbeeld een koelvitrine gegeven aan de Voedselbank.

Gerry van Bakel in gesprek met Gert-Jan van Geen, organisatie Singelloop.

Goede doelen kunnen hun aanvraag mailen naar marketing@leidschdagblad.nl, onder vermelding van Singelloop 2019. De 43ste Singelloop vindt plaats op vrijdag 5 april 2019.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×