(Foto's: Regio15).

Chauffeur dieplader trekt spoor van vernielingen

Een speciaal transport waarbij met behulp van een dieplader een grote boot vanuit de richting Leiden via Leiderdorp richting Roelofarendsveen werd getransporteerd, heeft voor nogal wat schade gezorgd. De chauffeur van de dieplader reed eerst op de Persant Snoepweg ter hoogte van het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp een verkeerspaal uit de grond. Even verderop werd een tegemoetkomende taxichauffeur bijna van de eg gereden, de man moest uitwijken naar het fietspad.

Op de Persant Snoepweg ter hoogte van het McDonalds restaurant beschadigde de vrachtwagen het asfalt bij een verkeersheuvel en ook op enkele daaropvolgende rotondes kwam de combinatie half vast te zitten waarbij het asfalt van het wegdek werd geschraapt.

De vrachtwagenchauffeur vervolgde zijn weg via de N446 in Leiderdorp naar de N445 richting Roelofarendsveen. De beelden van de brokkenmaker zijn overhandigd aan de politie. Aan de hand van dashcambeelden zal de man via het kenteken worden opgespoord.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×