(Foto's: J.P. Kranenburg).

1500 bezoekers voor Kerstnachtviering Leiderdorp

De Leiderdorpse kerstnachtviering in de Houtkamp heeft dit jaar ongeveer 1500 mensen op de been gebracht die samen kwamen om kerstliederen te zingen en om naar de kerstboodschap te luisteren. De kerstnachtviering in de Houtkamp is vier jaar geleden ontstaan. De Protestantse Gemeente Leiderdorp wilde er met de gemeenschappelijke viering in de open lucht voor zorgen dat veel mensen een kerstnacht konden meemaken. Sinds het eerste jaar neemt de opkomst elk jaar toe.

Tijdens de viering spraken jongeren vredewensen uit, was er muzikale begeleiding van Show- en Marchingband Tamarco en trad een tienkoppig kerstkoor op. Dit jaar verkondigde Esther de Paauw de kerstboodschap, waarin het ging over het ‘onszelf aan elkaar geven’, in navolging van God die zijn zoon aan de wereld gaf. Ook werden er aan het einde van de viering kerstkaarten uitgedeeld. Deze kaarten zijn bedoeld voor mensen die wat aandacht kunnen gebruiken.

Tot slot werd er gecollecteerd voor kinderen die gevlucht zijn. Er werd ruim 1800 euro opgehaald met de actie.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×