Campspace en Bårr organiseren een nacht winterkamperen

Het uit Leiden afkomstige kampeerplatform Campspace en pop-up Tipi-restaurant Bårr organiseren gezamenlijk een bijzondere wedstrijd waarbij een nacht winterkamperen in een van de tipi’s kan worden gewonnen. 

Op 4 januari wordt een tipi in het centrum van Leiden omgetoverd tot een kampeerplek met in het midden een hemelbed vol berenvellen tegen de kou. Voor het slapen gaan, wordt er een diner geserveerd, de volgende ochtend staat er een lekker ontbijtje klaar om in bed te nuttigen.

Campspace is een Leidse startup die kampeerovernachtingen organiseert op bijzondere plekken. Bij pop-up restaurant Bårr kan nog tot en met 6 januari in Scandinavische stijl worden gegeten en geborreld.

De prijsvraag loopt via de speciale Facebookpagina.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Annan Verboom

Redacteur nieuwsredactie, cameraman en dj van De middag van Sleutelstad, De avond van Sleutelstad en De vrijdagavond van Sleutelstad.

Je bent nu offline