Verdachte van vuurwerkexplosie twee weken langer vast

12

De 36-jarige man man die afgelopen jaarwisseling in Leiden werd aangehouden blijft in ieder geval nog veertien dagen langer vastzitten. Hij wordt er onder andere van verdacht in de Schubertlaan een grote ontploffing te hebben veroorzaakt met zwaar vuurwerk. Daarbij vielen vijf gewonden onder wie vier kinderen. Ook sneuvelde ruiten van omliggende woningen.

Na onderzoek vonden agenten in een bestelbus en een garagebox een paar honderd kilo illegaal vuurwerk. Ook werden  zelf gefabriceerd vuurwerk en ontstekers aangetroffen.

De Leidse politie vraagt getuigen om zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Delen
heropening sligro Leiden

12 reacties

  1. Ruud Koet

    Mooizo…., laat hem lekker zweten…, hebben wij ook weken gedaan de afgelopen tijd met die pestherrie en gevaarlijk vuurwerk in de buurt…. Zijn huis en auto waren 1 grote bom….., het had allemaal veel erger kunnen aflopen door die halve zool :(….

Je bent nu offline