Vrachtwagen rijdt zich vast op Zijldijk

11

Op de Zijldijk tussen Leiderdorp en Warmond is eerder vandaag een vrachtwagen met trailer vast komen te zitten bij het keren op de smalle weg. De vrachtwagen zou bij die manoeuvre met het voorste deel van de weg gegleden zijn.

Een zwaar bergingsvoertuig van Vreugdenhill moest er aan te pas komen om de vrachtwagen weer op de weg te zetten. De bergers kregen daarbij hulp van een boer die met een graafmachine kwam helpen. Rond 15.00 uur was de lastige klus geklaard, de vrachtwagen liep uiteindelijk nauwelijks schade op.

Voor de rijdende winkel van Versspecialist Van der Poel was de vastzittende vrachtwagen extra vervelend. Personenauto’s konden de vastgereden truck wel passeren, maar dat lukte niet met de winkel. Dat leverde dus uren vertraging op

 

Delen
heropening sligro Leiden

11 reacties

  1. Kees Gaal Weet je wat nog dommer is Dat jij domme antwoorden geeft Kan je zien hoe oer dom dat je wel niet bent Wie werkt maakt fouten Maar zo iemand als jou zal nooit iets fout doen Omdat je daar te dom voor bent en dus niet werk.

  2. De chauffeur van de vrachtwagen moest uitwijken voor Kees Gaal op z’n Thomas die zat te appen!

  3. Fijn voor Vreugdenhil. Doet prima zaken in Leiden. Heeft namelijk het alleenrecht via de gemeente Leiden en vraagt dan ook woekerprijzen. Ik wens de chauffeur van de vrachtwagen sterkte.

    • als je nou niet weet waar je het over hebt hou dan gewoon je mond.of doe beter je huiswerk

  4. De beste stuurlui……. Wat vinden sommige mensen zichzelf toch geweldig (zelfs met ontelbare schrijffouten).
    Als je iemand terecht wilt wijzen, zorg dan dat je zelf geen fouten maakt. (Of was het nou: zorg dat je zelluf cheen voudten maak….)?

  5. Domme chauffeur? Ken een chauffeur die ook altijd zei dat hij geen fouten maakte. Ben vorige week nog op zijn begrafenis geweest.

Je bent nu offline